Хранителни добавки

Чрез постоянни проучвания и страст в работата ни, разработваме продукти, които са благотворни и допринасят за здравето и благополучието в живота на нашите пациенти. Дейността на Инбиотех е съсредоточена в производството и въвеждането на иновативни лекарствени продукти и хранителни добавки в включови терапевтични области.

Хранителните добавки на Инбиотех са благоприятни за здравето, като някои са изцяло на билкова основа (Билкацея® и Билколинче®), а други са с съставки от изцяло естествен източник (Липонорм®, Биона®, Флексобион® и Ябълков пектин 100%). Портфолиото ни от хранителни добавки включва също и витамини и минерали (Мултикапс®, Витамин Е на Инбиотех и Витамин С на Инбиотех).

Производството на хранителни добавки на Инбиотех се осъществява в съответствие с изискванията на Добрата производствена практика (GMP). Компанията работи в партньорство с европейски и други проиводители. Нашите хранителни добавки са с високо качество на използваните съставки, иновативни технологии на производство и ефективни за благоприятстване здравето.

Билковите хранителни добавки на Инбиотех
Продуктите на Инбиотех на билкова основа имат благотворно влияние върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло. Хранителните добавки на билкова основа на Инбиотех съчетават благоприятните ефекти на съдържаните различни билкови екстракти и подсилват действието на всяка от тях. Използваните билки са внимателно комбинирани въз основа научните знания и опит за тяхното взаимoдействие в точни дозировки, при стриктно съблюдавана технология.

Повече за билките в нашите хранителни добавки
България е една от най-богатите на билки страни в света. Различните билки наброяват около 650 вида и повече от 300 вида от тях се събират всяка година. Поради разнообразните климатични условия и разнородни почви, българските билки съдържат висок процент на биологично активни вещества в техния химичен състав. Лечебното действие на различни билки е изучавано в дълбочина и широко приложимо. Повечето от билковите екстракти в хранителните добавки на Инбиотех са извлечени от български билки.

View the embedded image gallery online at:
https://inbiotech-bg.com/hranitelni-dobavki#sigProId7287b38d3e

Билкацея® съдържа сашета за перорален разтвор на билкова основа с вкус на мента. Билкацея® съдържа билков екстракт, който е смес от корен от ружа, кора от върба и корен от сладник, а също и витамин С и ментово масло. Билкацея® е уникален комплекс от внимателно подбрани и доказани в практиката билки, които комбинирано осигуряват благоприятен ефект върху дихателните пътища и устната кухина.

View the embedded image gallery online at:
https://inbiotech-bg.com/hranitelni-dobavki#sigProIdc73830aef7

Билколинче® е сиропче на билкова основа. Билколинче® съдържа билков екстракт, който е смес от листа на теснолист живовляк, цвят от иглика, цвят от черен бъз, връхчета на мащерка и корен от сладник. Сиропчето е уникален комплекс от внимателно подбрани и доказани в практиката билки, които комбинирано осигуряват благоприятен ефект върху дихателните пътища и устната кухина.

View the embedded image gallery online at:
https://inbiotech-bg.com/hranitelni-dobavki#sigProId1f5e490e1a

Липонорм® е диетичен натурален продукт, който съдържа чист соев лецитин без съдържание ГМО. Хранителната добавка е на пазара в България от 1994 г. Лецитинът е съставен от фосфолипиди, които играят съществена роля в конструкцията на клетъчните мембрани в човешкия организъм, спомагайки по този начин за тяхната нормална функция и пропусквателност. Лецитинът също съставлява и мозъка, нервната система и защитната бариера на стомашната лигавица.

View the embedded image gallery online at:
https://inbiotech-bg.com/hranitelni-dobavki#sigProId923f3fc194

Биона® съдържа 2,0 г. кристален глюкозамин сулфат (Д-глюкозамин сулфат натриева сол) еквивалентен на 1,5 г. глюкозамин сулфат и други съставки до 3,0 г.

View the embedded image gallery online at:
https://inbiotech-bg.com/hranitelni-dobavki#sigProId33ea12af15

Флексобион® съдържа 1200 mg глюкозамин хидрохлорид (D-глюкозамин хидрохлорид) и 600 mg хондроитин сулфат натриева сол и други съставки до 3,0 г.

Флексобион® осигурява дълготраен комфорт на ставите и ги поддържа здрави и елалстични.