Възможности за работа в Инбиотех

Нашите генерични прескрипторни и ОТС лекарствени продукти, както и портфолиото ни от хранителни добавки помагат на пациентите в България и чужбина да повишават качеството си на живот.

Дейностите на Инбиотех ООД са стимулирани от хуманните и етични принципи, както и от отговорността и почтеността на създателите на фирмата. В Инбиотех ООД работят квалифицирани специалисти с над 20 годишен опит в лекарствената регулация, производството и контрола на лекарствени продукти и хранителни добавки, както и млади специалисти в областта на бизнес развитието и маркетинга.

В екипа ни се насърчава стремеж към амбициозни достижения, като ценим резултатност във всяка една сфера от работата ни. Поддържаме екипната работа, като същевременно насърчаваме креативните идеи и отличителността на всеки член от екипа ни.

Тук ще откриете повече за възможностите за работа в Инбиотех. Ако искате да станете част от нашия екип, моля прегледайте свободните позиции за работа при нас и кандидатствайте за тази, която според Вас е най-подходяща за Вашето професионално развитие.

Възможности за работа в Инбиотех към момента

Медицински представител – София

Медицински представител – Пловдив