Новини

nsopНоември, 2016: Инбиотех представи продуктите си пред участниците в Националната Конференция по Обща медицина в Пловдив, България. Конгресът е организиран от Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България, член на Асоциацията на лекарите по обща/фамилна медицина от Югоизточна Европа.

sting2Октомври, 2016: Инбиотех презентира продуктовата си листа пред магистър-фармацевти от цялата страна, участници в ежегодната маркетингова проява, Конфернеция „На фокус“ към „Виртуално обединение“ в Несебър, България. Конференцията е организирана от дистрибутора на лекарствени продукти, Стинг АД.


kardioОктомври, 2016: Инбиотех представи своите продукти в областта на кардиологията и участва в XV Национален конгрес по кардиология в София, България. Конгресът е организиран от Дружеството на Кардиолозите в България (ДКБ).vita2Септември, 2016: Инбиотех участва със своите продукти на билкова основа в изложението за хранителни добавки Vitafoods Asia в Хонг Конг, Китай.

konfЮни, 2016: Инбиотех участва със свои продукти в областта на гастроентерологията в Националната конференция по гастроентерология с международно участие в Златни пясъци, Варна, България. Конференцията е организирана от Българското дружество по гастроентерология, гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография.