Инбиотех ООД, България, е основана през 1991 г. от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на българската фармацевтична наука и индустрия. Успехът на компанията е свързан преди всичко с името на Проф. Ангел Кирков, д. м. н. – един от създателите на съвременната българска фармацевтична индустрия, дългогодишен генерален директор на фармацевтичното обединение „Фармахим“ и преподавател във Фармацевтичния факултет на Медицинския университет в София.

Екип от висококвалифицирани специалисти - фармацевти, лекари, химици и икономисти, осъществява успешната изследователска и производствена дейност на Инбиотех.

Разработените и произвеждани от Инбиотех лекарствени продукти имат доказан терапевтичен ефект, високо качество и достъпна цена. На това се дължи стабилното присъствие на Инбиотех на българския пазар.

Продуктовата листа на Инбиотех ООД, която е в непрекъснат процес на разширяване и обновление, включва съвременни средства за лечение на заболявания като хипертония, сърдечна недостатъчност, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, хиперлипидемия, заболявания на опорно-двигателната система, както и обезболяващи и болкоуспокояващи и др..

Производството на лекарствените продукти и хранителни добавки на Инбиотех се осъществява в съответствие с изискванията на добрата производствена практика (Good manufacturing practice – GMP).

Водещите принципи при избора на лекарствената политика и стратегия на фирмата са терапевтичната, социална и икономическа ефективност, като чрез средствата на маркетинга и мениджмънта се затваря пълния цикъл от научната разработка, производственият процес до реализацията на лекарството на пазара и мониторинга на неговото поведение при потребление.

Признание за приноса на Инбиотех ООД в лекарствената политика и развитието на бизнеса в страната са редица престижни награди от Браншовата камара и Българската търговско-промишлена палата, с които фирмата е многократно удостоявана, както и от български научни организации.