close icon

Търсене

Кариери

Развиите своя
потенциал при нас


Хуманна, етична и отговорна работа

Нашите генерични прескрипторни и ОТС лекарствени продукти, както и портфолиото ни от хранителни добавки помагат на пациентите в България и чужбина да повишават качеството си на живот и да го удължат.

Дейностите на ИНБИОТЕХ са стимулирани от хуманни и етични принципи, както и от отговорността и почтеността на създателите на фирмата. В ИНБИОТЕХ работят квалифицирани специалисти с над 20-годишен опит в производството и контрола на лекарствени продукти и хранителни добавки, както и млади специалисти в областта на бизнес развитието, маркетинга и продажбите и др..


Кандидатствайте за работа при нас

Тук ще намерите повече информация за работата в екипа на ИНБИОТЕХ, както и възможностите за професионално и личностно развитие в компанията. Тук, можете да се информирате за конкретна позиция в някое от бизнес звената на компанията, която е най-подходяща за вас и за бъдещите ви професионални и личностни цели.

Работа и възможности в ИНБИОТЕХ

Работа в ИНБИОТЕХ

ИНБИОТЕХ се стреми да привлича талантливи и работливи професионалисти, които със своите знания и умения съдействат за постигане икономическите и социалните цели на компанията в краткосрочен и дългосрочен план. Виско ценим синергията на дългосрочната ни визия за бъдещото развитие на компанията с индивидуалния професионален и личен стремеж на всеки един от нашите служители.

Хората, които работят за нас ни отличават като фармацевтична компания

Отличаваме се чрез привличането и развитието на висококачествени и отдадени хора в предприемаческа среда, тъй като ИНБИОТЕХ е още в ранни стадии от развитието си като глобална фармацевтична компания. Екипът ни и новите попълнения в него се стремим да комбинираме ресурсите си, както и дългосрочната ни визия за бъдещето на компанията с енергията, професионалния и личен стремеж и флексибилност на стартиращо предприятие във всяко едно звено на бизнеса ни. 

Ценности и поведения

В екипа ни се насърчава стремеж към амбициозни достижения, като ценим резултатността във всяка една сфера от работата ни. Поддържаме екипната работа, както в екипа ни, така и с български и чуждестранни партньори. Същевременно насърчаваме креативните идеи и отличителността на всеки един член от екипа ни, включително и с външни партньори. Насърчаваме приобщаващото лидерство, заедно с иновативност в индивидуалните и екипни решения. За работата ни най-важни са честността, енергията и интелигентността на хората във всяко бизнес звено на компанията.

Търсене на работа

В момента няма свободни позиции. Моля, опитайте отново по-късно.