close icon

Търсене

Терапевтични области


Терапевтични области и заболявания

Лекарствените продукти и хранителни добавки на ИНБИОТЕХ са приложими в лечението на множество терапевтични области. Повечето от нашите лекарствени продукти са предназначени за лечение на социално значими заболявания, като болести на сърдечно-съдовата система, стомашни и дуеденални язви, травми, заболявания на дихателната система и др. Други продукти от нашето портфолио са предназначени за превенция и лечение на заболявания, които не са социално значими, но все пак са причина за влошаване качеството на живот на значителен брой хора. 

Социално значимите заболявания

Социално значимите заболявания са болести на съвременния начин на живот. В днешно време тези заболявания са причинени от резки промени в начина на живот, от рискови фактори като стреса, тютюнопушенето, заседналия начин на живот и прием на храна, която не е здравословна, сред големи групи хора. Хората, които страдат от тези заболявания, и техните семейства са икономически и психологически обременени. Социално значимите заболявания често водят и до влошено изпълнение на ежедневните дейности на тези хора, както и до инвалидизиране.

Нашата мисия

Ние от ИНБИОТЕХ се стремим да предоставим високо-ефективни, качествени, безопасни и достъпни лекарствени продукти и хранителни добавки на пациенти, както в България, така и в други страни в света. Целим да допринесем за намаляване броя на пациентите, страдащи от тези социално значими заболявания и да повишим качеството на живот на тези пациенти. 

В тясно сътрудничество с лекари и фармацевти, нашият екип осъществява мисията ни лекарствените продукти и хранителните ни добавки, да достигнат до възможно най-много нуждаещи се пациенти и да подпомогнат нормалния им здравословен и пълноценен начин на живот.

Вижте повече

Тук можете да научите повече за заболяванията, които нашите лекарствени продукти и хранителни добавки лекуват и повлияват в терапевтичните области, в които сме активни.
Педиатрия

Педиатрия

Педиатрични заболявания

Педиатрията е дял от медицината, който се занимава с проследяване на физическото и нервно-психическо развитие на детския организъм. Тази медицинска специалнот се занимава също и с диагностиката и лечението на детски заболявания. Възрастовата граница на децата/пациентите, които са лекувани от педиатрите е от 0 години до 18 години. 

Някои от често срещаните заболявания при деца са остри инфекции на дихателните пътища, хронични белодробни заболявания, бронхиална астма, муковисцидоза, бронхиектазии и вродени аномалии на дихателните пътища и др..

Хранителни добавки на ИНБИОТЕХ за благоприятстване здравословното състояние при децата

Една от хранителните добавки на ИНБИОТЕХ с педиатрична насоченост за благоприятстване функциите на дихателните пътища при деца е Билколинче®Хранителната добавка подпомага нормалната функция на горните дихателни пътища, белите дробове и бронхите. Сиропчето оказва благоприятно въздействие върху устната кухина и гърлото, като поддържа нормалното състояние на лигавицата. Билколинче® притежава имуностимулиращ ефект.

Друга хранителна добавка на ИНБИОТЕХ с педиатрична насоченост е Витаминче® Витамин С. Витаминче® Витамин С капките благоприятстват нормалната функция на детската имунна система и възстановителните процеси. Капките Витаминче® Витамин С повишават абсорбцията на храни и течности от детския организъм. Капките също оказват благотворно действие върху функциите на горните дихателни пътища, белите дрбове и бронхите. Хранителната добавка подпомага усвояването на витамин Е (α-Tocopherol), витамин B12 (Cobalamin) и калций (Ca). Витаминче® Витамин С подкрепя и подпомага детската сърдечно-съдова система и нормалния процес на усвояването на желязо (Fe), на кръвообразуването и на кръвосъсирването. Този педиатричен продукт оказва аъщо благотворен ефект върху метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините.

Продукти от терапевтична област Педиатрия

Вижте повече

L-аскорбинова киселина

30 ml капки

За бебета от 3 месеца и деца до 5 години

Благоприятстват нормалната функция на детската имунна система и възстановителните процеси.

Вижте повече
Вижте повече

Билкови екстракти

100 ml сироп

За възрастни и деца над 2 години

Подпомага нормалната функция на горните дихателни пътища, белите дробове и бронхите.

Вижте повече

Новини от терапевтична област Педиатрия

Националната Конференция по Обща медицина в Пловдив, България

Националната Конференция по Обща медицина в Пловдив, България

Прочетете още