close icon

Търсене

Новини

Националната Конференция по Обща медицина в Пловдив, България
04 септември, 2018

Националната Конференция по Обща медицина в Пловдив, България

ИНБИОТЕХ представи продуктите си пред участниците в Националната Конференция по Обща медицина в Пловдив, България. Конгресът е организиран от Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България, член на Асоциацията на лекарите по обща/фамилна медицина от Югоизточна Европа.


Благодарим ви!

Бихме искали да благодарим на всички общопрактикуващи лекари, които посетиха щанда ни по време на Конференцията. Благодарим ви за проявения интерес към нашите лекарствени продукти по лекарско предписание, към нашите лекарствени продукти без лекарско предписание, както и към нашите традиционни и иновативни хранителни добавки. Когато имате някакви въпроси, свързани с някой от нашите продукти, молим свържете се с нас. Ще се радваме да отговорим на Вашето запитване. 

Допълнително, бихме искали да изкажем признателност и към Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България за тяхната подкрепа през всички тези години. Ние ще продължим да си сътрудничим заедно със Сдружението, за да постигнем общата ни цел за подобряване живота на пациентите в България. ИНБИОТЕХ се стреми да участва на колкото се може повече събития, организирани от НСОЛБ, за да достигнем до възможно най-много общопрактикуващи лекари от различните населени места в България.

Назад към всички новини