close icon

Търсене

Новини

ИНБИОТЕХ участва в Националния Конгрес по гастроентерология
25 юли, 2019

ИНБИОТЕХ участва в Националния Конгрес по гастроентерология

ИНБИОТЕХ представи лекарствените продукти и хранителните добавки от портфолиото си на Националния Конгрес по гастроентерология с международно участие в к.к. Златни пясъци, който се проведе на 8-10 май, 2019 г.. Конгресът е организиран от Българското дружество по гастроентерология, гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография.

На форума представихме нашите лекарствени продукти:

БИОПРАЗОЛ® 20 mg

(Показан за лечение на дуоденална язва; бенигнена стомашна язва; стомашна, дуоденална язва и гастродуоденални ерозии при лечение с НСПВС; езофагеална рефлуксна болест, включително рефлукс-езофагит; киселинно обусловена диспепсия; ерадикация на Helicobacter pylori при пептична язвена болест; синдром на Zollinger-Ellison; Може да бъде също приложен и протективно при риск от аспирация на кисело стомашно съдържимо).

РАБИОКСИН® 20 mg

(Показан за лечение на активна язва на дванадесетопръстника и активна доброкачествена язва на стомаха; ерозивна или улцеративна гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ); Показан е също и за продължително лечение гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ); симптоматично лечение на умерена до много тежка гастроезофагеална рефлуксна болест (симптоматична ГЕРБ); синдром на Zollinger-Ellison; ерадикация на Helicobacter pylori.).

По време на Конгреса представихме и нашата хранителна добавка:

ЛИПОНОРМ® 50 g

(Предназначен за благоприястване нормалния липиден баланс и метаболизъм, нормалната функция на сърцето и храносмилателната система, нормалното артериално налягане и функциониране на черния дроб и жлъчния мехур.).


Благодарим ви!


Бихме искали да благодарим на всички гастроентеролози, които посетиха щанда ни по време на Конгреса. Благодарим ви за проявения интерес към нашите лекарствени продукти по лекарско предписание, както и към нашите традиционни и иновативни хранителни добавки. Когато имате някакви въпроси, свързани с някой от нашите продукти, молим свържете се с нас. Ще се радваме да отговорим на Вашето запитване. 

Допълнително, бихме искали да изкажем признателност и към Българското дружество по гастроентерология, гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография, наш дългогодишен партньор за тяхната подкрепа през всички тези години. Ние ще продължим да си сътрудничим заедно с Дружеството, за да постигнем общата ни цел за подобряване живота на пациентите в България. ИНБИОТЕХ се стреми да участва на колкото се може повече събития, организирани от Дружеството, за да достигнем до възможно най-много гастроентеролози от различните градове и села в България.Назад към всички новини