close icon

Търсене

Новини

ИНБИОТЕХ участва в Националната Конференция по Обща медицина в Пловдив
21 ноември, 2016

ИНБИОТЕХ участва в Националната Конференция по Обща медицина в Пловдив

През 17-19 ноември 2016 г., ние представихме нашите лекарствени продукти по лекарско предписание, нашите лекарствени продукти без лекарско предписание, както и нашите хранителни добавки, пред общопрактикуващите лекари, участващи в Националната Конференция по Обща медицина. Конференцията бе организирана от Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България, член на Асоциацията на лекарите по обща/фамилна медицина от Югоизточна Европа.

Благодарим ви!

Бихме искали да благодарим на всички общопрактикуващи лекари, които посетиха щанда ни по време на Конференцията. Благодарим ви за проявения интерес към нашите лекарствени продукти по лекарско предписание, към нашите лекарствени продукти без лекарско предписание, както и към нашите традиционни и иновативни хранителни добавки. Когато имате някакви въпроси, свързани с някой от нашите продукти, молим свържете се с нас. Ще се радваме да отговорим на Вашето запитване. 

Допълнително, бихме искали да изкажем признателност и към Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България за тяхната подкрепа през всички тези години. Ние ще продължим да си сътрудничим заедно със Сдружението, за да постигнем общата ни цел за подобряване живота на пациентите в България. ИНБИОТЕХ се стреми да участва на колкото се може повече събития, организирани от НСОЛБ, за да достигнем до възможно най-много общопрактикуващи лекари от различните населени места в България.

Назад към всички новини