close icon

Търсене

Новини

ИНБИОТЕХ участва в Конференция "На фокус" към "Виртуално обединение", организирана от СТИНГ
11 октомври, 2016

ИНБИОТЕХ участва в Конференция "На фокус" към "Виртуално обединение", организирана от СТИНГ

На 10 октомври, 2016 г. ние представихме нашите лекарствени продукти без лекарско предписание, както и нашите хранителни добавки пред фармацевтите, които посетиха организираната от СТИНГ Конференция "На фокус" към "Виртуално обединение" в гр. Несебър. Конференцията беше удобен момент да представим нашите продукти пред фармацевти от аптеки, с които си партнираме, както и пред нови фармацевти, които имат интерес към продуктите ни. 

 

Благодарим ви!

Бихме искали да благодарим на всички фармацевти, които посетиха щанда ни по време на Конференцията. Благодарим ви за проявения интерес към нашите лекарствени продукти без лекарско предписание, както и към нашите традиционни и иновативни хранителни добавки. Когато имате някакви въпроси, свързани с някой от нашите продукти, молим свържете се с нас. Ще се радваме да отговорим на Вашето запитване. 

Допълнително, бихме искали да изкажем признателност и към СТИНГ, наш дългогодишен партньор за дистрибутиране на нашите лекарствени продукти и хранителни добавки по населените места в България, за тяхната подкрепа през всички тези години. Ние ще продължим да си сътрудничим заедно със СТИНГ, за да постигнем общата ни цел за подобряване живота на пациентите в България. ИНБИОТЕХ се стреми да участва на колкото се може повече събития, организирани от СТИНГ, за да достигнем до възможно най-много фармацевти от различните градове и села в България.

 

 

Назад към всички новини