close icon

Търсене

Новини

ИНБИОТЕХ участва в XVI Национален Конгрес по кардиология в к.к. Албена
10 октомври, 2018

ИНБИОТЕХ участва в XVI Национален Конгрес по кардиология в к.к. Албена

ИНБИОТЕХ представи лекарствените си продукти и хранителни добавки с сферата на кардиологията на XVI Национален Конгрес по кардиология на 4-7 октомври, 2018 г. в к.к. Албена. Конгресът е организиран от Дружество на кардиолозите в България.

На форума представихме нашите лекарствени продукти:

КОРЛЕДИН® Ivabradine 7,5 mg

(Показан за лечение на хронична стабилна стенокардия и хронична сърдечна недостатъчност);

Телсол Плюс® 80 mg / 12,5 mg и Телсол Плюс® 80 mg / 25 mg

(Показан за лечение на есенциална хипертония);

Валсол Плюс® 160 mg / 25 mg

(Показан за лечение на есенциална хипертония);

ЕНПРИЛ® 5 mg, ЕНПРИЛ® 10 mg и ЕНПРИЛ® 20 mg

(Показан за лечение на есенциална хипертония и сърдечна недостатъчност).

Представихме също и хранителната ни добавка ЛИПОНОРМ® 50 g

(Предназначен за благоприястване нормалния липиден баланс и метаболизъм, нормалната функция на сърцето и храносмилателната система, нормалното артериално налягане и функциониране на черния дроб и жлъчния мехур).


Благодарим ви!


Бихме искали да благодарим на всички кардиолози, които посетиха щанда ни по време на Конференцията. Благодарим ви за проявения интерес към нашите лекарствени продукти по лекарско предписание, към нашите лекарствени продукти без лекарско предписание, както и към нашите традиционни и иновативни хранителни добавки. Когато имате някакви въпроси, свързани с някой от нашите продукти, молим свържете се с нас. Ще се радваме да отговорим на Вашето запитване. 

Допълнително, бихме искали да изкажем признателност и към Дружеството на кардиолозите в България за тяхната подкрепа през всички тези години. Ние ще продължим да си сътрудничим заедно с Дружеството, за да постигнем общата ни цел за подобряване живота на пациентите в България. ИНБИОТЕХ се стреми да участва на колкото се може повече събития, организирани от ДКБ, за да достигнем до възможно най-много кардиолози от различните населени места в България.Назад към всички новини